Ingredients:
Per a 4 persones:
4 bistecs de corder
1 pastanaga
1 cabeça d’alls
1 branqueta de julivert
1 fulla de llorer
1 branqueta d’api
100 cl d’aigua
3 tomàquets madurs
8 ametlles
1 cullerada (de cafè) de farina
1/2 vas de vi blanc
1 ceba
1 pessic de pebre negre
Oli d’oliva
Sal
Preparació:
Salarem els filets i els passarem per farina, els fregirem en una cassola, a mig fregir els traurem i els reservarem.
Amb l’oli restant hi posarem la ceba, el llorer, la pastanaga, l’api i la mitja cabeça d’alls, tot tallat a trossets petits. Quan estigui gairebé fet, ho ruixarem amb vi blanc, a continuació hi posarem el tomàquet trinxat i ho remenarem bé per tal que no síagafi.
En un recipient hi posarem el julivert, les ametlles, la resta d’alls i finalment la farina i el pebre negre, hi posarem aigua i ho batrem; a continuació ho afegirem dins de la salsa. Tot això ho deixarem al foc uns 10 minuts, sense que pari de bullir. Passat aquest temps hi posarem els bistecs i ho deixarem que bulli 10 minuts més. Els traurem de la salsa i els posarem en una plata, colarem la salsa pel xinès i ho servirem a taula molt calent.
Deixa un comentari